Veelgestelde vragen over Alles in 1 pakketten

Bekijk hier de veelgestelde vragen over Alles in 1 pakket.

Een Alles-in-1 Pakket is een bundel met internet, vast bellen en TV met daarbij een mobiel abonnement die door 1 provider wordt aangeboden. Dit gaat meestal gepaard met kortingen en cadeaus. Het kan daarom voordeliger voor jou zijn om een Alles-in-1 Pakket te nemen bij 1 provider. Je kunt uiteraard weer eenvoudig van je mobiel abonnement af waarbij wel je kortingen en cadeaus komen te vervallen.

Met een alles in 1 pakket krijg je zowel internet, digitale tv als vast bellen voor een vaste maandprijs. Je sluit dus één pakket af waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Vaak worden er eenmalig aansluitkosten in rekening gebracht voor aansluitkosten, verzendkosten voor het installatiepakket of kosten voor nummerbehoud. Deze kosten zijn afhankelijk van wat je bestelt en bij welke provider je dit doet. Als je kiest voor installatie door een monteur dan worden hiervoor ook eenmalig kosten in rekening gebracht. De monteur komt dan bij je thuis om de verbinding aan te sluiten.

De contractduur hangt af van het abonnement dat je hebt gekozen. Kijk voor de contractuur van jouw abonnement bij de specificaties van het abonnement.

Grotendeels bieden de providers een contractduur aan van 1 of 2 jaar. Let op; zeg je na de afloopdatum van het contract je abonnement niet op dan word je abonnement automatisch met 1 maand verlengd. Na afloop van je contract geldt er een opzegtermijn van 1 maand. Raadpleeg jouw provider naar de voorwaarden.

Niet alle providers zijn op jouw huisadres beschikbaar voor internet, tv en alles-in-1. Controleer daarom eerst altijd of jouw provider beschikbaar is in jouw directe omgeving.