Simpel en snel de goedkoopste telefoonabonnementen vergelijken

Bekijk de beste deals in een paar stappen en kies het telefoonabonnement dat het best bij je past

Wat is een telefoonabonnement?

Bij een telefoonabonnement krijg je een abonnement met toestel en betaal je maandelijks een bedrag. Let op; bij het betalen van een maandbedrag ga je een maandelijkse betaalverplichting aan.

Lees meer >

Hoe werkt een abonnement?

Bij een telefoonabonnement betaal je elke maand een bepaald bedrag en krijg je een of meerdere bundels met belminuten, sms'jes en MB's. Vaak heeft een abonnement een contractduur van 1 of 2 jaar.

Lees meer >

Hulp bij het zoeken?

Kom je er niet uit? Bekijk dan onze veelgestelde vragen voor tips. Vind je niet het antwoord op je vraag? Stuur ons dan een mailtje.

Lees meer >

Je huidige telefoonabonnement goedkoop verlengen

Ben je tevreden over je huidige provider én met je huidige telefoonabonnement? Dan is het altijd belangrijk om voor het aflopen van je abonnement even goed te kijken welke stappen je het best kunt ondernemen. Vaak kun je flink besparen door bij je huidige provider een nieuw abonnement af te sluiten, en soms is het voordeliger om helemaal niks te doen. Als je bij je huidige provider wilt blijven dan kan je dus stilzwijgend verlengen of een nieuw telefoonabonnement afsluiten.

Overstappen van provider

In de meeste gevallen wil je jouw huidige telefoonnummer behouden als je overstapt. Dat kan. Je kunt bij alle providers gratis gebruikmaken van nummerbehoud. Het is daarbij belangrijk dat je het nummerbehoud maximaal 2 maanden voor het einde van je huidige contract aanvraagt. Na je aanvraag zal je nieuwe provider het nummerbehoud compleet voor je zal regelen. Zij zeggen je huidige contract op en laten je weten wanneer je nummer uiteindelijk naar hen over gaat.

Waarom telekompas?

Wij vergelijken 100% onafhankelijk. De vergoedingen die we ontvangen, beïnvloeden op geen enkele wijze de uitkomst van onze vergelijkingen. De beste deal staat dus altijd bovenaan.
Bij ons vergelijk je altijd deals met de scherpste prijzen, waarmee je serieus bespaart. Wij houden ons aanbod voortdurend actueel waardoor je op elk moment kan profiteren.
Je krijgt binnen twee weken een bevestiging van je nieuwe leverancier. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd, waarin je kosteloos de overstap bij de leverancier kan annuleren.
Bij ons vergelijk je binnen een paar klikken de beste deals. Geef in onze vergelijkers jouw persoonlijk verbruik aan vind de deal die het best bij jóu past.
Wij hebben een zeer volledig aanbod aan providers en hebben deze voor je op een rijtje gezet. In onze vergelijkers kun je met enkele klikken direct zien welk aanbod het beste bij jóu past.