Over ons

Over ons

Telekompas is een vergelijkingssite voor telecom dat in 2017 door eKompas is opgericht. Met de introductie van telekompas.nl doen wij een stap richting een breed aanbod van vergelijkingssites in verschillende branches. Op deze vergelijkingssites is het mogelijk voor consumenten om de producten en diensten te vergelijken en ervaringen en reviews te delen voor de beste aankoop.

Wat is Telekompas?

Op deze website vind je eenvoudig en snel de goedkoopste Sim Only, Telefoon Abonnementen en Alles-in-1 Pakketten van een divers aanbod van providers. Op basis van jouw wensen vergelijkt en selecteert telekompas.nl de beste aanbiedingen. Wij houden alle aanbiedingen en tarieven dagelijks up-to-date.

Missie Telekompas.nl

Telekompas.nl helpt consumenten bij het besparen van onnodige kosten door onafhankelijk informatie te bieden over de actuele diensten en tarieven van providers.

Informatie

Ken je de uitdrukken “zuinigheid die de wijsheid bedriegt”? Wij willen voorkomen dat je een aankoop doet op basis van de prijs, waardoor je achteraf niet met hogere kosten opgescheept zit. Daarom kun je op telekompas.nl actuele informatie vinden over de providers, bundels en bespaartips. Lees meer >