Tele2: 2 euro korting op 10 GB bundel

Gepubliceerd op 11 Jan 2018 | Nieuws

Provider Tele2 biedt zijn 10GB-bundel tijdelijk goedkoper aan. Waar je normaal 15 euro betaalt, kost de ruime databundel tijdelijk 13 euro per maand. En dat is best een goede deal.

De lagere prijs geldt voor de sim only-abonnementen van Tele2, waarbij het niet uitmaakt of je een abonnement voor twee jaar of maandelijks opzegbaar afsluit. Bij een contract van twee jaar krijg je het meeste voordeel: dan betaal je 13 euro per maand in plaats van 15 euro, voor 10GB aan data. Kies je voor een maandelijks opzegbaar abonnement, dan wordt de prijs verlaagd naar 14 euro. Normaal gesproken betaal je daar maandelijks 16 euro voor. tele2 10gb bundelGoed om te weten: ook als je een toestel neemt bij je Tele 2 sim-only, profiteer je van de korting. Het is onduidelijk tot wanneer de korting precies geldt, dus het is slim om er snel bij te zijn. De eenmalige aansluitkosten van Tele2 blijven overigens 15 euro.

Hoewel een prijsverlaging van twee euro per maand niet als een groot verschil klinkt, is het een goede aanbieding. Tele2 is namelijk één van de weinige sim only-aanbieders met een 10GB-bundel, en is bovendien behoorlijk goedkoop. Andere aanbieders zoals hollandsnieuwe, Ben, Simyo hebben geen 10GB-bundel in het aanbod en gaan maar tot 5GB. Simpel biedt wel 10GB aan data in zijn abonnementen, maar daar betaal je een euro meer. Grotere namen als KPN, T-Mobile en Vodafone zijn nog iets duurder.

Onlangs maakte Tele2 bekend dat klanten meer data krijgen om te gebruiken in het buitenland, mits je in de EU blijft. Het gaat om klanten met een 10GB-abonnement of onbeperkte bundel: zij krijgen voortaan 8GB aan Europese data, terwijl dit 6GB was. Fijn, want hierdoor hoef je minder snel MB’s bij te kopen als je data te kort komt in het buitenland .

Bron: Telecompaper