Disclaimer

Voorwaarden van gebruik

Telekompas is verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze website. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de site. Door het gebruik van de site accepteer je de disclaimer.


De informatie op de website van Telekompas.nl is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks dat Telekompas.nl deze informatie voortdurend zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk tracht te houden, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Tarieven en voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn. Telekompas.nl en eKompas aanvaarden in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden zijn geplaatst op de website. Het gebruik van Telekompas.nl is voor eigen risico van de bezoeker.

Bovenstaande is ook van toepassing op berichten die Telekompas.nl plaatst op online platforms zoals Twitter en Facebook. Telekompas.nl streeft er naar om ook via deze platforms altijd actuele, volledige een nauwkeurige informatie te delen, maar hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.